Over Natuurlijk Voetzorg

Mijn naam is Irma Port-Metselaar. Via de opleiding podotherapie in Enschede heb ik gekozen voor het mooie beroep van pedicure. Ik heb de opleiding tot pedicure gevolgd in Utrecht en heb deze met het daarbij horende diploma afgesloten.
In Hengelo heb ik jaren een ambulante pedicurepraktijk gehad.
Toen ik mijn huidige man leerde kennen, hij woonde al in Wezep, ben ik naar Wezep verhuisd en heb ik hier mijn ambulante pedicurepraktijk opgezet.

Ik heb de cursus Eerste Hulp bij Ongelukken van het Oranje Kruis afgerond. Dit om ook tijdens werkzaamheden die wellicht niet meteen met het (medisch) pedicure vak te maken hebben goed medisch onderlegd te kunnen handelen bij ongevallen.

Om zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe producten, technieken, behandelmethoden en trends worden bepaalde professioneel georganiseerde voetverzorgingsbeurzen, seminars en vergaderingen bezocht.
Het kan daarom eens voorkomen dat er een dag minder in de agenda beschikbaar is om afspraken in te plannen. Hiervoor mijn excuses.

Om optimaal up-to-date te blijven kunt u ook mijn Facebook pagina volgen; Natuurlijk Voetzorg Wezep en omgeving.

Natuurlijk Voetzorg staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Na een voetverzorgende behandeling is het altijd mogelijk om een factuur voor uw eigen administratie per e-mail in PDF bestand te ontvangen.

Bent u tevreden? Dan vind Natuurlijk Voetzorg dit fijn om te horen!

Bent u ontevreden? Laat dit dan aan Natuurlijk Voetzorg weten zodat de behandeling wellicht veranderd of verbeterd kan worden. Natuurlijk Voetzorg zorgt er graag voor dat haar cliƫnten tevreden zijn.