Over Natuurlijk Voetzorg

Mijn naam is Irma Port-Metselaar. Via de opleiding podotherapie in Enschede heb ik gekozen voor het mooie beroep van pedicure. Ik heb de opleiding tot pedicure gevolgd in Utrecht en heb deze met het daarbij horende diploma afgesloten.
In Hengelo heb ik jaren een ambulante pedicurepraktijk gehad.
Toen ik mijn huidige man leerde kennen, hij woonde al in Wezep, ben ik naar Wezep verhuisd en heb ik hier mijn ambulante pedicurepraktijk opgezet.

Om u een behandeling te geven die goed (medisch) onderlegd is, probeert Natuurlijk Voetzorg zich zoveel mogelijk bij te scholen. Ook het volgen van nieuwe of aansluitende opleidingen en cursussen is belangrijk. Dit verhoogd de kwaliteit van de voetverzorgende behandelingen.

Inmiddels heb ik de cursus Eerste Hulp bij Ongelukken van het Oranje Kruis afgerond. Dit om ook tijdens werkzaamheden die wellicht niet meteen met het (medisch) pedicure vak te maken hebben goed medisch onderlegd te kunnen handelen bij ongevallen.

Andere cursussen die ik gevolgd heb zijn onder andere voor het geven van voet- en onderbeenmassage, nagelreparatie, een zwangerschapsarrangement, een bruidsarrangement, ontspannende wellnessarrangement en het aanbrengen van een gellak, french pedicure behandeling. Een cursus voor het verbeteren van erg gekrulde nagels door middel van de nagelbeugeltechniek staat nog op mijn interesse lijst.
Om optimaal up to date te blijven kunt u ook mijn Facebook pagina volgen; Natuurlijk Voetzorg Wezep en omgeving.

Om zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe producten, technieken, behandelmethoden en trends worden bepaalde professioneel georganiseerde voetverzorgingsbeurzen, seminars en vergaderingen bezocht.
Het kan daarom eens voorkomen dat er een dag minder in de agenda beschikbaar is om afspraken in te plannen. Hiervoor mijn excuses.

Natuurlijk Voetzorg is aangesloten bij de branche-organisatie ProVoet. Dit om de goede kwaliteit van de pedicurebehandelingen te garanderen.
Tevens staat Natuurlijk Voetzorg ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Na een voetverzorgende behandeling is het altijd mogelijk om een factuur voor uw eigen administratie per e-mail in PDF bestand te ontvangen.

Het lidmaatschapsnummer van Natuurlijk Voetzorg bij ProVoet en het registratienummer bij de Kamer van Koophandel kunt u op deze website vinden onder het kopje “Afspraak maken”.

Bent u tevreden? Dan vind Natuurlijk Voetzorg dit fijn om te horen!

Bent u ontevreden? Laat dit dan aan Natuurlijk Voetzorg weten zodat de behandeling wellicht veranderd of verbeterd kan worden. Natuurlijk Voetzorg zorgt er graag voor dat haar cliënten tevreden zijn.