Over Natuurlijk Voetzorg

Ik heb de opleiding Pedicure gevolgd in Utrecht en deze met het daarbij horende diploma afgesloten.
Om u een behandeling te geven die goed (medisch) onderlegd is, probeert Natuurlijk Voetzorg zich zoveel mogelijk bij te scholen. Ook het volgen van nieuwe of aansluitende opleidingen en cursussen is belangrijk. Dit verhoogd de kwaliteit van de voetverzorgende behandelingen.

Inmiddels heb ik de cursus Eerste Hulp bij Ongelukken van het Oranje Kruis afgerond. Dit om ook tijdens werkzaamheden die wellicht niet meteen met het (medisch) pedicure vak te maken hebben goed medisch onderlegd te kunnen handelen bij ongevallen.

De komende maanden ga ik aanvullende cursussen volgen om meer behandelingen te kunnen uitvoeren. Hierbij kan gedacht worden aan voet- en onderbeenmassage, nagelreparatie, een zwangerschapsarrangement, een bruidsarrangement, ontspannende wellnessarrangement en het aanbrengen van een gellak, french pedicure behandeling. Om optimaal up to date te blijven kunt u ook mijn Facebook pagina volgen; Natuurlijk Voetzorg Wezep en omgeving.

Om zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe producten, technieken, behandelmethoden en trends worden bepaalde professioneel georganiseerde voetverzorgingsbeurzen, seminars en vergaderingen bezocht.
Het kan daarom eens voorkomen dat er een dag minder in de agenda beschikbaar is om afspraken in te plannen. Hiervoor mijn excuses.

Natuurlijk Voetzorg is aangesloten bij de branche-organisatie ProVoet. Dit om de goede kwaliteit van de pedicurebehandelingen te garanderen.
Tevens staat Natuurlijk Voetzorg ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Na een voetverzorgende behandeling zult u altijd een factuur voor uw eigen administratie ontvangen. Dit kan ook, op verzoek, naar u per e-mail verzonden worden.

Het lidmaatschapsnummer van Natuurlijk Voetzorg bij ProVoet en het registratienummer bij de Kamer van Koophandel kunt u op deze website vinden onder het kopje “Afspraak maken”.

Bent u tevreden? Dan vind Natuurlijk Voetzorg dit fijn om te horen!

Bent u ontevreden? Laat dit dan aan Natuurlijk Voetzorg weten zodat de behandeling wellicht veranderd of verbeterd kan worden. Natuurlijk Voetzorg zorgt er graag voor dat haar cliënten tevreden zijn.